Prophete – Limited Edition City

Den traditionella tillverkaren ger sig själv och oss Prophete City-e-Bike Limited Edition för sin 110-årsdag. Med en AEG-motor och integrerad drivning är den modern, billig

För födelsedagse-cykeln använder Prophete AEG frontmotor för första gången. Precis lika erfaren som Prophete inom cykelkonstruktion, är namnet AEG traditionellt förknippat med elmotorer. En ny modell för framhjulsnavet är installerad här.

Dessutom har jubileumscykeln ett stort batteri med 490Wh ombord. Denna är inbyggd direkt i premium aluminiumramen. För att vara mer exakt är den väl säkrad i "down tube" på den genomgående stads-e-cykeln. Dess kapacitet bör tillåta en räckvidd på upp till 130 km under optimala förhållanden. Det innebär att förutom livliga stadsresor, även utökade turer i närområdet är möjliga.

Inflygningsassistans och LCD-display med laddningsuttag för smartphone

Batteriets laddningsstatus kan avläsas på LCD-displayen i mitten av styret, som innehåller flera funktioner. Den visar bland annat aktuell hastighet och vald hastighetsnivå. Det finns även en anslutningsmöjlighet för din egen smartphone, som kan laddas via elcykelbatteriet – även under färd.

Om det är en brant backe i vägen kan den integrerade starthjälpen användas. Denna extra assistansnivå ger den nödvändiga extra farten vid gånghastighet.

Funktioner i Limited Edition Prophete City-e-Bike

Du kan lita på Shimano skivbromsar för exakt bromsning. Kretsen kommer också från den japanska tillverkaren. Dess 7-växlade Nexus navväxel kan bekvämt manövreras via ett vridgrepp på styret, så att din tumme alltid kan hålla ett stadigt grepp.

I mörker säkerställer de ljusa 100 lux LED-strålkastarna synlighet och säkerhet. Det finns även en LED-strålkastare bak, som till och med har en bromsljusfunktion. Detta gör att lamporna lyser starkare när hastigheten sjunker, så att de bakom dig direkt kan se när ett stopp är på väg. Båda lamporna är anslutna till elcykelbatteriet. Därför är kontinuerlig drift också möjlig när den är stillastående.

Välj en variant:

19 900,00 kr 26 995,00 kr