Leveransvillkor

Leverans

Vi skickar varorna 1-3 arbetsdagar efter betald order och levererar normalt med DHL. Godset levereras hem till din dörr (vid cykelleverans) och du kan följa leveransen med söknummer på DHL's eller annan fraktare's hemsida. Vid val av DHL Service Point för mindre ordrar så får man hämta sina varor på närmsta DHL utlämningsplats. Kostnaden för frakten räknas ut och visas i kassan innan godkännande och betalning. För elcyklar och andra ordrar över gränsbeloppet för fri frakt så är frakten gratis.

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift på 299 kr för vanliga paket om ett paket ej hämtas ut eller 1000 kr för en cykelleverans som ej tas emot. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning nedan. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Önskar du hämta din order i vår butik i Borås kan du välja alternativet "egen upphämtning". Då kontaktar vi dig när dina varor finns för upphämtning. Detta är givetvis kostnadsfritt.

Montering av elcyklar

Elcyklar leveras i kartong. Enkel montering av stora delar såsom styre, framhjul, sadel och pedaler utförs av dig som kund. Växlar och bromsar är redan monterade och förinställda.

Har du några frågor? Skicka ett e-mail till info@dincykel.se