Elsparkcykel Inmotio Climber

Med sina dubbla 450W-motorer är nya Inmotion Climber ett ordentligt kraftpaket; en banbrytande elscooter för sin storlek! Tack vare sin kraftfulla acceleration går du från 0-25km/h på otroliga 3,5 sek och klättrar branta backar i upp till 36º lutning. Den långa räckvidden och vattentåliga chassit gör The Climber till en perfekt pendlarscooter. Dessutom är den utrustad med breda 10" däck och elektroniska smartbromsar för maximal säkerhet och komfort. Den modulära designen och delbara fälgarna gör det enkelt för dig att ta isär och reparera din nya Inmotion. Du får en unik kombination av prestanda och design. Vilket är perfekt för dig som värdesätter kvalitet och tillförlitlighet. Inmotion Climber kommer med en rad avancerade funktioner som sätter ribban för din scooterupplevelse:

  • 38km/h toppfart gör Climber snabbare än de flesta pendlarscootrar på marknaden
  • Färdas upp till 56km på en laddning
  • 36º lutning – högt eller lågt, The Climber tar dig garanterat dit!
  • IP-klassificering: Batteri – IPX7, scooterkroppen – IP56
  • Breda och punkteringsresistenta däck för bättre grepp och högre komfort
  • Smart elektroniskt bromssystem med automatisk aktivering av bakbroms först för kontrollerad och säkrare inbromsning. Reaktionstiden är otroliga 0,01 sek.

Du kan dessutom optimera funktionerna till din scooter med appanslutning. Där kan du spåra din resa, låsa din scooter, övervaka din räckvidd och mycket mer. Med sitt smarta Battery Monitoring System (BMS) kan du även monitorera status av battericellerna för att öka livslängden på ditt batteri. Du får funktionalitet, säkerhet och design – allt i ett! Inmotions tradition är att leverera noga testade och förstklassiga personliga elfordon.

Det är dags att ta dig till den elektriska framtiden på en Inmotion Climber!

11 995,00 kr